bodyART MOZGÁSSTÚDIÓ BUDA
buda [at] bodyartmozgasstudio.hu
Tel: +36 (1) 794 5593

 

bodyART MOZGÁSSTÚDIÓ PEST
pest [at] bodyartmozgasstudio.hu
Tel: +36 (1) 788 8798

 
  • English
  • Magyar

Csoportos székes Pilates

MVe Fitness Chair (kiscsoportos székes óra)

 

Csak a bodyART® MOZGÁSSTÚDIÓ PEST-ben!

 

A Mve Fitness Chair az erő-, a rugalmasság-, a koordináció- és az egyensúlyfejlesztés kiváló eszköze.

A székes Pilates foglalkozásokon is a hagyományos Pilates alapelvek szerint dolgozunk. A MVe komplett edzésrendszer, szórakoztató és lendületes.

A Peak Pilates a fitnesz termek számára fejlesztette tovább a hagyományos Pilates Chair –t. Ez az óratípus Magyarországon csak a bodyART® MOZGÁSSTÚDIÓ PEST-ben érhető el!

A funkcionális edzésnek ez az új formája mindenki számára izgalmas és változatos kihívást jelent. A MVe Fitness Chair egyedülálló és könnyen állítható rúgós rendszerrel készült, mely támogatásként vagy ellenállásként segíti a Pilates gyakorlatok helyes kivitelezését. A rúgók erőssége állítható, így az órán résztvevők képességei, napi állapota szerint állítjuk be az eszközt, így a gyakorló mindig a napi teljesítménye maximumát érheti el anélkül, hogy túlerőltetni izmait és izületeit.

Az edzésprogram összeállítását szakképzett Peak Pilates edzők végzik. Az edzésterv a vendég fizikai állapotának, céljainak megismerésével kezdődik. Nagyon fontos, hogy alaposan megbeszéljük minden vendéggel, hogy mit vár az edzéstől, miben szeretne változni, hol szeretne javulást, fejlődést elérni, mennyi ideje van a gyakorlásra. Fontos tudnunk minden sérülésről, betegségről, még akkor is, ha az régen történt és már nem okoz problémát!

A gyakorlatok kiválasztása, gép ellenállásának beállítása a Peak Pilates edzők feladata, akik a gyakorlás során a vendégek mellett maradnak és segítenek a helyes mozdulatok elsajátításában.